fbpx

Asiakastarinat

Meillä on ollut ilo olla osa monien asiakkaiden tarinaa. Useimpien kanssa yhteistä matkaa kuljetaan pitkäänkin. Näistä kokemuksista on mukava kertoa eteenpäin. Olisiko teidän tarinanne seuraava?

Tukikoti Syli: Tukea johtamiseen ja kehittämiseen inhimillisellä otteella

Staran ja lastensuojelupalvelua tarjoavan Tukikoti Sylin tiet kohtasivat syksyllä 2018, kun Sylissä kaivattiin uusia näkökulmia ja tukea toiminnan kehittämiseen. Yhteistyön aikana on sparrattu liiketoimintaa, saatettu pystyyn uusi yksikkö ja nyt kirkastetaan brändiä. Lisäksi Sylin työntekijöitä on osallistunut Staran vetämiin avoimiin lähijohtajan valmennusohjelmiin.

Lue lisää >>

Ursuit: Tukea lähijohtajille, sparrausta johdolle

Turkulaisen Ursuitin ja Staran yhteiselle matkalle on mahtunut useita erilaisia projekteja. Viimeisimpänä olemme avustaneet Ursuitia lähijohtamisessa sekä johdon sparraamisessa kohti uudenlaista yrityskulttuuria.

Lue lisää >>

#henkilöstöjohtaminen #HR-palvelut #kehittäminen #lähijohtaminen #sparraus #strategiatyö #strateginen kehittäminen #ulkoistettu HR

Sensoan: Osallistavaa kehittämistä ja asiakaslähtöistä ajattelua

Salolainen Sensoan lähetti Innovaattorin valmennusohjelmaan työparina toimineet Ilkka Virtasen ja Jukka Kontulaisen. Kehittämisprojektien tavoitteet kirkastuivat valmennuksen aikana, ja yritykselle avautui uusia näkökulmia asiakaslähtöiseen ajatteluun.

Lue lisää >>

#arvotyö #brändinrakennus #innovaattorin valmennusohjelma #innovointi #kehittäminen #kehittämisvalmennus #työpari #yhteiskehittäminen

Treston: Tuoreita näkökulmia kehittämiseen

Innovaattorin valmennusohjelma avasi kokeneen kehittäjän silmät asiakkaiden ja työkavereiden osallistamiselle. Lopputuloksena syntyi uusi tuote – ja vielä ennätysajassa!

Lue lisää >>

#innovaattorin valmennusohjelma #innovointi #kokeilemalla kehittäminen #osallistaminen #proaktiivinen kehittäminen #yhteiskehittäminen

1 2

Johtaminen ja vuorovaikutus

Strategia ja henkilöstö

Yhteiskehittäminen ja innovointi

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.