Avoimet valmennusohjelmat

Hanki lisää osaamista työelämään! Järjestämme avoimia sekä yrityskohtaisia valmennusohjelmia esimiestyön, myyntityön  sekä tuote- ja palvelukehitystyön parissa työskenteleville. Staran innostavat ja osallistavat valmennuspäivät, asiantuntevat valmentajat sekä ryhmässä jaetut kokemukset antavat osallistujalle uusia näkökulmia ja takaavat loistavat kehittymisen mahdollisuudet omassa työssä. Valmennuspäivämme perustuvat osallistavaan ja vuorovaikutteiseen toimintatapaan, jossa uusien näkökulmien, keskusteluiden ja konkreettisten harjoittelutilanteiden avulla oivalletaan ja opitaan uusia asioita.

Valmennusohjelmiin voi osallistua etänä ympäri Suomen.

Taloushallintotaitoja isännöitsijöille
Taloushallinnon valmennusohjelma
Salo

Taloushallintotaitoja isännöitsijöille -valmennus antaa tukevat eväät asunto-osakeyhtiön taloushallinnon kirjanpidon seurantaan ja tulkintaan sekä rahoituslaskelmien tekoon. Valmennuksessa käsitellään myös asunto-osakeyhtiön viestintää.

Ilmoittaudu mukaan ja ota taloushallinto haltuun!

Valmennusohjelman kesto
6 kuukautta
Valmennuspäivät
5
Starttipäivät:
17.3.2021
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
5.3.2021
Vastuuta, valmenna, välitä! Tunneälykäs esimies -valmennusohjelma
Esimiesten valmennusohjelma
Verkkototeutus

Tulevaisuuden haasteita ei ratkaista pelkällä tiedon johtamisella tai tietämisellä. Jatkuvasti muuttuva työelämä haastaa esimiehiä entistä vahvemmin valmentajan ja sparraajan rooleihin. Työssä onnistuminen vaatii esimieheltä ja työntekijöiltä yhdessä ajattelun, oppimisen, rakentavan dialogin ja vuorovaikutuksen sekä tunnejohtamisen taitoja.

Valmennusohjelman kesto
11 kuukautta
Valmennuspäivät
10
Starttipäivät:
16.3.2021 (25.5.2021, 31.8.2021)
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
9.3.2021 (11.5.2021, 16.8.2021)
Kehitä, kokeile, innovoi! Innovaattorin valmennusohjelma
Innovaattorin valmennusohjelma
Verkkototeutus

Innovaattorin valmennusohjelma on innostava ja käytännönläheinen oppimismatka kokeilemalla kehittämisen maailmaan. Ohjelman keskiössä on itse valitsemasi kehitysprojekti, jonka ympärillä tarkastellaan kehittämistä ja innovointia useista eri näkökulmista. Valmennus antaa rohkeutta ja työkaluja kokeilemalla kehittämiseen, lisäeväitä asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tuotteistamistaitoja ideoiden kaupallistamiseen. Ohjelma sopii sekä uusien että olemassa olevien tuotteiden, palvelujen ja toimintamallien ketterään kehittämiseen.

Seuraava ohjelma toteutetaan poikkeusoloista johtuen verkossa, joten voit osallistua siihen juuri sieltä, mistä sinulle parhaiten sopii.

Valmennusohjelman kesto
12 kuukautta
Valmennuspäivät
11
Starttipäivät:
13.4.2021
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
30.3.2021

Ota yhteyttä!

Voit pyytää lisätietoja palveluistamme lomakkeen kautta. Jätäthän myös yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Löydät rekisteriselosteemme täältä.

 

Käytämme sivustolla evästeitä ja selaimen tietoja. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt näiden käytön. Lisätietoja