Avoimet valmennusohjelmat

Hanki lisää osaamista työelämään! Järjestämme avoimia sekä yrityskohtaisia valmennusohjelmia lähijohtamisen, myyntityön  sekä tuote- ja palvelukehitystyön parissa työskenteleville. Staran innostavat ja osallistavat valmennuspäivät, asiantuntevat valmentajat sekä ryhmässä jaetut kokemukset antavat osallistujalle uusia näkökulmia ja takaavat loistavat kehittymisen mahdollisuudet omassa työssä. Valmennuspäivämme perustuvat osallistavaan ja vuorovaikutteiseen toimintatapaan, jossa uusien näkökulmien, keskusteluiden ja konkreettisten harjoittelutilanteiden avulla oivalletaan ja opitaan uusia asioita.

Valmennukset toteutetaan verkossa, joten niihin voi osallistua kaikkialta Suomesta.

Vastuuta, valmenna, välitä! Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma
Esimiesten valmennusohjelma
Verkkototeutus

Tulevaisuuden haasteita ei ratkaista pelkällä asioiden johtamisella tai tietämisellä. Jatkuvasti muuttuva työelämä haastaa lähijohtajia entistä vahvemmin valmentajan ja sparraajan rooleihin. Työssä onnistuminen vaatii lähijohtajalta ja työntekijöiltä yhdessä ajattelun, oppimisen, rakentavan dialogin ja vuorovaikutuksen sekä tunnejohtamisen taitoja.

Valmennusohjelman kesto
11 kuukautta
Valmennuspäivät
10
Starttipäivät:
31.8.2021 (4.11.2021, 11.2.2022)
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
16.8.2021 (20.10.2021, 28.1.2022)
Kehitä, kokeile, innovoi! Innovaattorin valmennusohjelma
Innovaattorin valmennusohjelma
Verkkototeutus

Innovaattorin valmennusohjelma on innostava ja käytännönläheinen oppimismatka kokeilemalla kehittämisen maailmaan. Ohjelman keskiössä on itse valitsemasi kehitysprojekti, jonka ympärillä tarkastellaan kehittämistä ja innovointia useista eri näkökulmista. Valmennus antaa rohkeutta ja työkaluja kokeilemalla kehittämiseen, lisäeväitä asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tuotteistamistaitoja ideoiden kaupallistamiseen. Ohjelma sopii sekä uusien että olemassa olevien tuotteiden, palvelujen ja toimintamallien ketterään kehittämiseen.

Seuraava ohjelma toteutetaan verkossa, joten voit osallistua siihen juuri sieltä, mistä sinulle parhaiten sopii.

Valmennusohjelman kesto
12 kuukautta
Valmennuspäivät
11
Starttipäivät:
9.9.2021
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
27.8.2021

Ota yhteyttä!

Voit pyytää lisätietoja palveluistamme lomakkeen kautta. Jätäthän myös yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Löydät rekisteriselosteemme täältä.

 

Käytämme sivustolla evästeitä ja selaimen tietoja. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt näiden käytön. Lisätietoja