Avoimet valmennusohjelmat

Hanki lisää osaamista työelämään! Järjestämme avoimia sekä yrityskohtaisia valmennusohjelmia myyntityön, esimiestyön, tuotannon esimiestyön-, sekä tuote- ja palvelukehitystyön parissa työskenteleville. Staran innostavat ja osallistavat valmennuspäivät, asiantuntevat valmentajat sekä ryhmän jakamat kokemukset antavat osallistujalle uusia näkökulmia ja takaavat loistavat kehittymisen mahdollisuudet omassa työssään. Valmennuspäivämme perustuvat osallistavaan ja dialogiseen toimintatapaan, jossa alustusten, keskusteluiden ja konkreettisten harjoittelutilanteiden avulla oivalletaan ja opitaan uusia asioita.

Työn ohessa toteutettaviin valmennusohjelmiin on mahdollista osallistua myös maksuttomasti oppisopimuksella.

Tulevaisuuden esimies
Esimiesten valmennusohjelma
Salo

Esimiesten valmennusohjelma kehittää osallistujan varmuutta ja osaamista tulevaisuuden esimiestyöhön. Esimiehenä kehittymisessä on tärkeää katsoa eteenpäin: tuulettaa ajatuksia, saada uusia näkökulmia ja motivoitua ideoista. Innostavat ja osallistavat valmennuspäivät, asiantuntevat kouluttajat sekä ryhmän jakamat kokemukset auttavat osallistujaa kehittämään omia esimiestaitojaan.

Valmennusohjelman kesto
12 kuukautta
Valmennuspäivät
10
Starttipäivä:
16.3.2021
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
9.3.2021
Tuotteista ja brändää!
Innovaattorin valmennusohjelma
Salo

Innovaattorin valmennusohjelmassa osallistuja oppii muotoilemaan tuote- ja palvelukehityksen suunnitelmallisesti ja asiakaslähtöisesti, varmistamaan kehityksen ketterän etenemisen sekä tuotteistamaan ja rakentamaan brändin sen ympärille. Kaiken tekemisen keskiössä on osallistujan valitsema kehitysprojekti, joka kulkee mukana koko valmennuksen ajan. Innostava pienryhmä, käytännönläheiset valmennuspäivät, asiantuntevat kouluttajat sekä ryhmän jakamat kokemukset saavat osallistujan innovoimaan toden teolla. Innovaattorin valmennusohjelma järjestetään Salon IoT Campuksella.

Valmennusohjelman kesto
14 kuukautta
Valmennuspäivät
10
Starttipäivä:
13.4.2021
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
30.3.2021

Ota yhteyttä!

Voit pyytää lisätietoja palveluistamme lomakkeen kautta. Jätäthän myös yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Löydät rekisteriselosteemme täältä.

 

Käytämme sivustolla evästeitä ja selaimen tietoja. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt näiden käytön. Lisätietoja