Edessä kirkas tulevaisuus

Kasvu ja kehittymishaluisen yrityksen visio tulevaisuudesta on parhaimmillaan rohkea, askeleet sen saavuttamiseksi on määritelty ja koko henkilöstö tietää, miten on toimittava. Selkeä strategia luo mahdollisuuden kertoa yrityksen tulevaisuudesta sidosryhmille ja rahoittajille. 

Kasvun kustannustehokkuudesta ja kannattavuudesta tehtävät suunnitelmat tukevat ja ohjaavat strategian toteuttamista, kuten myös myynti- ja markkinointistrategiat. Kasvun ohella voidaan keskittyä myös kannattavuuden parantamiseen tai toiminnan tehostamiseen eri sektoreilla. Organisaation toimintasuunnitelman ytimessä ovat missio ja visio, jotka asettavat suunnan ja mittarit sille, mitä organisaatio haluaa olla nyt ja tulevaisuudessa.

Ulkopuolinen kumppani päätösten tukena

Osaava kumppani tuo näkemyksiä valintojen ja päätöksien tekemiseen, selkeyttää tavoitteiden sisäistä viestintää ja tuo tehokkuutta muutoksen toteuttamiseen ja kasvun tekemiseen. Perustellut näkökulmat auttavat merkityksien oivaltamisessa, vahvistavat päätöksen pitävyyttä ja luovat levollisuutta organisaatioon. Henkilöt, jotka ovat samalla puolella rakentamassa ratkaisuja tämän päivän menetelmien avulla ja monipuolisella osaamisella vapauttavat aikaa oleelliseen. Haasteet on tehty aidosti ratkaistaviksi, nähtäviksi ja kuultaviksi.

Ennakoinnin, tunnistamisen ja analysoinnin työkalut käyttöön

Organisaation kasvuun sisältyvät muun muassa kansainvälistyminen, palveluiden ja tuotteiden kehittäminen, osaamisen kehittäminen, myynti, asiakassuhteet ja organisaatiomuutokset. Viestinnän ja markkinoinnin jatkuva muutostila ja palvelumuotoilu ovat tärkeässä roolissa, kuten myös myynnin ja asiakkuuksien johtaminen. Kasvun mukana kehittyy koko organisaatiorakenne, se tarvitsee henkilöstöjohtamista. Liiketoiminnan kehittyessä ja kasvaessa on tärkeää pystyä hallitsemaan muutoksia ja kokonaisuuksia, sekä tekemään kehityksen kannalta oikeat ratkaisut. Kasvun johtamiseen tarvitaan oikein valittuja työkaluja, jotta voidaan ennakoida, tunnistaa ja analysoida organisaation sisällä ja ympäristössä tapahtuvien muutosten vaikutusta sekä niiden tuomia mahdollisuuksia. 

 

Takaisin sivulle Edessä kirkas tulevaisuus

kirjoittajan kuva

Patrick Stara

”Tuloksissa on kysymys siitä mitä teet, ei siitä, mitä olet.”

Vuosien varrella Patrickiin on kerääntynyt uskomaton määrä tietoa ja taitoa. Innostava, ratkaisukeskeinen valmentaja, jonka erityisvahvuutena on liiketoimintaymmärrys, oppiminen sekä muutoksen hallinta. Pedagogisilla taidoilla hän muokkaa hankalatkin asiat kansantajuiseen muotoon. 

Puhelinnumero
+358 44 778 2126

Sähköposti
patrick.stara@staraconsulting.fi

Ulkopuolinen toimija apuna muutosjohtamisessa

Uusi näkökulma kyseenalaistaa, antaa perspektiiviä ja
auttaa johtoa oivaltamaan asioita, joita ei ole ehditty tai pystytty miettimään.

Tilanteen kartoitus kannattaa

Ennen kuin aloitat etenemään, tarvitset kartoituksen yrityksesi tilanteesta, jotta tiedät mitä seuraavaksi.

Osa suurta tarinaa

Sinun kasvutarinasi tavoitteet ja tärkeät yksityiskohdat määrittelee joku muu puolestasi, jos et tee sitä itse.

Ota yhteyttä!

Voit pyytää lisätietoja palveluistamme lomakkeen kautta. Jätäthän myös yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Löydät rekisteriselosteemme täältä.

 

Käytämme sivustolla evästeitä ja selaimen tietoja. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt näiden käytön. Lisätietoja