Tilanteen kartoitus kannattaa

Tiedätkö yrityksesi todellisen tilanteen? Oletko perillä asioista joista sinun pitäisi olla perillä, myös niistä joista et välittäisi tietää? Joskus nykytilan tutkiminen ja todellisuuden hahmottaminen on haastavaa, mutta lähes aina erittäin palkitsevaa, kun löytyy jotain aivan uusia kehittymisen mahdollisuuksia.

Kaikki kehittäminen alkaa tilanteen tiedostamisesta, jotta tiedät mitä tehdä, missä järjestyksessä ja millaisina vaiheina. Kun tiedostat yrityksen haasteet mahdollisimman laajasti ja juurisyitä myöten on kehityspäätöksiä helpompi tehdä, etkä epäröi toteuttaa oikeita asioita. Aloitat ehkä niistä helpoimmin voitettavista asioista, joista saadaan nopeita hyötyjä arkeen ja etenet kohti parempaa pienin askelin, jatkuvan kehittämisen menetelmillä. 

Tiedä mitä teet, jotta pidät kurssin oikeassa suunnassa

Kasvu tapahtuu vaiheissa. Nopeaa kasvua ei tehdä hitaasti etenemällä tai toisinpäin. Kasvavan yrityksen on hyväksyttävä keskeneräisyyden tunne, mutta kasvun keskellä ei pidä tyydyttäytyä ajatukseen, että tätä jatkuu ikuisesti.

Vastuu yrityksen kasvusta ja kehityksestä on jokaisella yrityksen työntekijällä, mutta erityisesti johtajilla. Pysähtyminen on vastuun välttelyä.  Osaavasta valmennuskumppanista saat itsellesi kehittämisen luotsin pitämään kurssin oikeassa suunnassa.

 

Takaisin sivulle Edessä kirkas tulevaisuus

kirjoittajan kuva

Patrick Stara

”Tuloksissa on kysymys siitä mitä teet, ei siitä, mitä olet.”

Vuosien varrella Patrickiin on kerääntynyt uskomaton määrä tietoa ja taitoa. Innostava, ratkaisukeskeinen valmentaja, jonka erityisvahvuutena on liiketoimintaymmärrys, oppiminen sekä muutoksen hallinta. Pedagogisilla taidoilla hän muokkaa hankalatkin asiat kansantajuiseen muotoon. 

Puhelinnumero
+358 44 778 2126

Sähköposti
patrick.stara@staraconsulting.fi

Ulkopuolinen toimija apuna muutosjohtamisessa

Uusi näkökulma kyseenalaistaa, antaa perspektiiviä ja
auttaa johtoa oivaltamaan asioita, joita ei ole ehditty tai pystytty miettimään.

Osa suurta tarinaa

Sinun kasvutarinasi tavoitteet ja tärkeät yksityiskohdat määrittelee joku muu puolestasi, jos et tee sitä itse.

Millaiselta sinun yrityksesi tulevaisuus näyttää?

Selkeä strategia luo mahdollisuuden kertoa yrityksen tulevaisuudesta henkilöstölle, sidosryhmille ja rahoittajille.

Ota yhteyttä!

Voit pyytää lisätietoja palveluistamme lomakkeen kautta. Jätäthän myös yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Löydät rekisteriselosteemme täältä.

 

Käytämme sivustolla evästeitä ja selaimen tietoja. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt näiden käytön. Lisätietoja