Stara Consulting - Henkilöstöpalvelut

Tarjoamme organisaatioosi HR-asiantuntijan joustavalla sopimuksella. Saat asiantuntijan käyttöösi tarpeittesi mukaan, määraikaisesti, osa-aikaisesti tai ennalta sovitun tarpeen muodostuessa.

Ammattitaitoinen osaaja, joka tuntee yrityksesi ja organisaatiosi auttaa sinua tarpeittesi mukaan henkilöstön rekrytoinnissa, hallinnassa, osaamisen kehittämisen suunnittelussa, työhyvinvoinnin rakentamisessa sekä muutos- ja kehittämistilanteissa.

Henkilöstöhallinto

Huolehdimme siitä, että yrityksesi työantajakuva muodostuu olemassa olevien ja potentiaalisten työntekijöiden näkökulmasta positiiviseksi. Kehitämme tarpeen mukaan yrityksesi henkilöstöhallinnon prosesseja ja varmistamme, että asiat tehdään kaikissa tilanteissa Suomen lakien vaatimalla tavalla. Meiltä saat HR-ammattilaisen organisaatioosi joustavasti juuri tarpeittesi mukaan.

 

 

Työhyvinvointi ja henkilöstön kehittäminen

Asiantuntijamme tuo mukanaan vahvan osaamisensa henkilöstön työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiseen sekä muutostilanteiden hallintaan. Hän toimii johdon kumppanina, kun yrityksessä tehdään päätöksiä henkilöstöön liittyvissä asioissa.

 

Coaching

Asiantuntijamme toimii esimiesten sparraajana ja tukena haastavissa henkilöstöön liittyvissä tilanteissa. Muutokset saattavat synnyttää tilanteita, joissa organisaation toimintakyvystä huolehtiminen vaatii erityistä panostusta ja tukea ei löydy oman organisaation sisältä. Autamme myös ratkaisemaan työyhteisössä kyteviä ongelmia tai ristiriitatilanteita lyhytkestoisilla ja ratkaisukeskeisillä ryhmäkeskusteluilla. 

 

Muutoskoulutus

Varmistamme muutoskoulutuksella henkilöstön osaamispotentiaalin hyödyntämisen oman organisaation sisällä, tai autamme uusien haasteiden löytämisessä talon ulkopuolelta. Muutoskoulutuksella yritys kantaa vastuuta työntekijöidensä tulevaisuudesta yrityksen muutostilanteissa. Toteutamme myös työllistymistä edistäviä valmennuksia.

 

Rekrytointi

Paneudumme jokaiseen rekrytointiin huolella ja toimimme ketterästi, sekä tehokkaasti oikean osaajan löytämiseksi. Teemme rekrytointitoimeksiantoja pääsääntöisesti olemassa oleville asiakkaillemme, joiden toiminnan ja organisaation tunnemme hyvin. Palvelemme myös suorahauissa ja vaativissa johdon rekrytointitilanteissa.

 

Henkilöarvioinnit

Toteutamme monipuolisia henkilöarviointeja, joissa arvioidaan henkilön soveltuvuutta, potentiaalia ja työkäyttäytymistä sekä osaamisen kehittämisen tarvetta.  Arvioinnin sisällön ja toteutuksen suunnittelussa huomioidaan suunnitellun tehtävän ja organisaation vaatimukset. Laadukkaasti toteutetut henkilöarvioinnit ovat osa positiivista työnantajakuvaa.

 

Haluatko keskustella aiheesta ammattilaisen kanssa? 
Ota yhteyttä: Reija Rantala

Ota yhteyttä!

Voit pyytää lisätietoja palveluistamme lomakkeen kautta. Jätäthän myös yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Löydät rekisteriselosteemme täältä.

 

Käytämme sivustolla evästeitä ja selaimen tietoja. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt näiden käytön. Lisätietoja