Opi ja innostu

Mikä sinua inspiroi juuri tänään? Me staralla olemme oppimisen ja osallistavan kehittämisen ammattilaisia ja palamme halusta löytää ja oivaltaa joka päivä jotakin uutta. Tutustu ajatuksiimme ja poimi parhaat vinkit arkeasi helpottamaan.

Tunneälykäs lähijohtaja mahdollistaa tiimin onnistumisen

"Tunnekyvykkyys on metakyky, josta riippuu muiden kykyjen, esimerkiksi pelkän älyn tehokas käyttö. Tutkimuksin on todettu, että kaikilla aloilla tunneälytaidot ovat vähintään kaksi kertaa puhtaasti älyllisiä kykyjä tärkeämpiä. Huippuosaamisen tasolla menestyminen riippuu lähes kokonaan tunneälystä.”

Lue lisää >>

#esimiestyö #johtaminen #lähijohtaja #lähijohtaminen #onnistuminen #reflektio #tunneäly #tunneälykkyys #tunteet

Inhimillinen johtaja on rohkea johtaja

Tunteetonta johtajaa ei ole. Perinteisessä johtamisajattelussa on korostettu mm. johtajan liiketoimintaosaamista, karismaa, visiointitaitoja, teknistä osaamista, kylmäpäisyyttä tiukoissa tilanteissa ja rationaalista toimintaa. Ennen vanhaan hyvä johtaja osasi piilottaa tunteensa kiperissä tilanteissa, jotka vaativat vaikeita ratkaisuja. Paino sanalla piilottaa, sillä rohkenen väittää, että kaikilla johtajilla on tunteita. Yhtä lailla kuin kaikilla työntekijöillä on tunteita. Tunteet tekevät meistä inhimillisiä, ja niillä on tärkeä tehtävä niin työssä kuin elämässä yleensä.

Lue lisää >>

#empatia #inhimillinen johtaja #inhimillinen johtaminen #inhimillinen työelämä #johtaminen #kuunteleminen #tunteet #tunteet työelämässä #välittäminen #vuorovaikutus

Osallistavat etäpalaverit – näillä vinkeillä onnistut etänä

Olen vuosien varrella ollut mukana monessa etäpalaverissa sekä esimiehenä että valmentajana. Haluankin jakaa kanssanne kokemuksia ja vinkkejä siitä, miten olen onnistunut toteuttamaan osallistavia etäpalavereita erilaisille ryhmille ja tiimeille.

Lue lisää >>

#etäpalaverit #etätyö #osallistaminen

Kokeilukulttuuri haastaa kehittämään ja kehittymään

Kokeilukulttuuri ja ketterä kehittäminen ovat menestyvän yrityksen kilpailuvaltteja. Rohkeus ottaa tiimejä ja asiakkaita ennakkoluulottomasti mukaan kehitystyöhön sitouttaa kaikkia projektiin osallistuvia, vähentää epävarmuutta ja auttaa löytämään kilpailuvaltteja.

Lue lisää >>

#innovaatio #innovaattorin valmennusohjelma #innovointi #kehittäminen #kokeilemalla kehittäminen #palvelumuotoilu #rohkeus

1 2
Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.