fbpx

Opi ja innostu

Mikä sinua inspiroi juuri tänään? Me staralla olemme oppimisen ja osallistavan kehittämisen ammattilaisia ja palamme halusta löytää ja oivaltaa joka päivä jotakin uutta. Tutustu ajatuksiimme ja poimi parhaat vinkit arkeasi helpottamaan.

Avarra näkökulmiasi Tulevaisuusajattelun iltapäivässä

Tulevaisuusajattelu tuo varmuutta ja toivoa epävarmuuteen sekä auttaa varautumaan muutoksiin. Vaihtoehtoisten kehityskulkujen hahmottelu siivittää myös näkemään mahdollisuuksia, joita emme ehkä muuten tulisi huomanneiksi. Hyödyntämällä tulevaisuusajattelua innovoinnin ja kehittämisen tukena pystymme tekemään kestävämpiä päätöksiä ja luomaan kiinnostavampia tuotteita, toimintamalleja ja palveluita – siis hankkimaan kilpailuetua! Tule kurkistamaan, miltä tulevaisuus voisi näyttää ja mitä voisimme oppia siitä […]

Lue lisää >>

Innovaatiokulttuurin iltapäivä kutsuu inspiroitumaan

Alkavan talven pimeys kolkuttelee ovella, mutta joulukuun alussa sytytellään lamppuja yhteisessä iltapäivässä innovaatiokulttuurin merkeissä Salo ioT Campuksella.

Lue lisää >>

Utelias avoin mieli, empatia ja rohkeus luovuuden lähteinä

Missä tilanteessa sinä olet mielestäsi luovimmillasi? Onko sinulla herkkyyttä havaita luovuuden ”kuiskauksia”? Tunnistatko tekijöitä, jotka rajoittavat uteliaisuuttasi ja luovuuttasi? Onko sinulle luontaista nähdä ja tutkia asioita eri näkökulmista?

Lue lisää >>

Tunneälykäs lähijohtaja mahdollistaa tiimin onnistumisen

"Tunnekyvykkyys on metakyky, josta riippuu muiden kykyjen, esimerkiksi pelkän älyn tehokas käyttö. Tutkimuksin on todettu, että kaikilla aloilla tunneälytaidot ovat vähintään kaksi kertaa puhtaasti älyllisiä kykyjä tärkeämpiä. Huippuosaamisen tasolla menestyminen riippuu lähes kokonaan tunneälystä.”

Lue lisää >>

1 2 3

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.