fbpx

Johtaminen ja vuorovaikutus

Inhimillinen ja tunneälykäs johtaja ymmärtää, että onnistuminen ja menestys kumpuavat ihmisistä. Laadukkaalla vuorovaikutuksella ja valmentavalla johtajuudella rakennetaan työyhteisöön psykologista turvallisuutta sekä avoimuuden ja luottamuksen kulttuuria. Rohkea johtaja on itsemyötätuntoinen, kehittää jatkuvasti itsetuntemustaan ja osaa huomioida työpaikan tunneilmaston. Työyhteisön tunnetaidot ovat laadukkaan vuorovaikutuksen perusta. Jos tunteita ei johdeta, osa organisaatiosta jää johtamatta. Löydetään yhdessä keinot kehittää johtamista ja vuorovaikutusta teidän työyhteisössänne.

Johtaminen ja vuorovaikutus

Valmennamme yrityksen johtoa, tiimejä ja kokonaisia työyhteisöjä kohti inhimillistä ja tunneälykästä organisaatiokulttuuria. Inhimilliseen työelämään liittyvät oleellisesti työyhteisön vuorovaikutus- ja tunnetaidot, itsensä johtamisen taidot ja siten myös itseohjautuvuus ja yhdessäohjautuvuus.

Autamme sinua lähijohtajana ottamaan haltuun valmentavan johtamisen menetelmiä, jotka lisäävät tiimin toimeenpanokykyä, mahdollistavat jatkuvan oppimisen ja auttavat ihmisiä löytämään piilossa olevan potentiaalinsa. Uskomme, että psykologinen turvallisuus on valmentavan vuorovaikutuksen perusta ja se mahdollistaa luovuuden, paremman tiedon jakamisen ja oppimisen.

Haastaviin tilanteisiin tarjoamme erilaisia ratkaisukeskeisiä menetelmiä, joita voit soveltaa omassa työssäsi.

Kun tarvitset tukea johtamisen ja työyhteisön vuorovaikutuksen kehittämisessä, valmennamme sinua ja kollegoitasi kohti inhimillisempää ja parempaa työelämää. Juttelen mielelläni lisää:

Minna Stara p. 044 733 3136 minna.stara@staraconsulting.fi

Inhimillinen johtaja on rohkea johtaja

Tunneälykäs lähijohtaja mahdollistaa tiimin onnistumisen

Vastuuta, valmenna, välitä! Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.