fbpx

Strategia ja henkilöstö

Paraskin strategia voi toteutua vain ihmisten avulla. Arvot, visio, missio sekä niistä johdettu strategia saattavat joskus tuntua pelkältä sanahelinältä. Näin voi käydä etenkin, jos niitä ei ole määritelty helposti ymmärrettävällä tavalla ja käsitelty yhdessä henkilöstön kanssa. Osallistamalla henkilöstöä strategiatyöhön varmistetaan työntekijöiden sitoutuminen arvoihin ja strategiaan. Henkilöstö on organisaation tärkein investointi ja keskeinen menestystekijä. Hyvällä henkilöstöjohtamisella vaikutetaan suoraan työntekijäkokemukseen. Varmistetaan, että yrityksenne tekemisellä on yhteinen suunta.

 

Strategia ja henkilöstö

Ihmislähtöinen liiketoiminnan kehittäminen on kaiken tekemisemme keskiössä. Olemme apunasi, jos pohdit johtoryhmätyöskentelyn kehittämistä, strategian ja strategisten tavoitteiden kirkastamista tai sitä, miten henkilöstön saisi innostumaan strategiasta ja toteuttamaan sitä arjessa. Mikäli teillä on tarvetta esimerkiksi organisaatiokulttuurin kehittämiselle, osallistavalle strategiatyölle tai tarvitsette tukea muutoksen läpiviennissä, löydämme yhdessä parhaat keinot ihmisten osallistamiseen ja uusien toimintatapojen oppimiseen.

Kun nopea kasvu haastaa, pidetään yhdessä huoli henkilöstön hyvinvoinnista. Voit saada meiltä henkilöstöjohtamisen tueksi kokeneen HR-päällikön. Autamme myös rekrytoinneissa ja hoidamme puolestasi rekrytoinnit, suorahaut ja rekrytointeihin liittyvät henkilöarvioinnit, joissa keskeistä on löytää oikeat tekijät oikeaan ympäristöön ja varmistaa onnistunut työnhakijakokemus.

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää:

Miia Tanskanen p. 045 131 091 miia.tanskanen@staraconsulting.fi

Ursuit: Tukea lähijohtajille, sparrausta johdolle

Vastuuta, valmenna, välitä! Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma

Tunneälykäs lähijohtaja mahdollistaa tiimin onnistumisen

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.