fbpx

Yhteiskehittäminen ja innovointi

Yhteiskehittämisen kulttuurissa jokainen työntekijä voi ideoida, innovoida ja kehittää. Ketterät ja epätäydellisetkin kokeilut ovat sallittuja, ja asiakas otetaan vahvasti mukaan kehittämisen kaikkiin vaiheisiin. Yhteiskehittämisessä keskeisessä roolissa ovat empatia, asiakaskokemus sekä yhteistyö organisaation eri toimijoiden ja sidosryhmien välillä. Menetelmät pohjautuvat palvelumuotoiluun ja laajemmin muotoiluajatteluun. Mietitään yhdessä, millainen on teidän kehittämismatkanne.

 

 

Yhteiskehittäminen ja innovointi

Muotoiluajatteluun pohjautuvat yhteiskehittämisen menetelmät auttavat sinua ja tiimiäsi siirtymään oletuksesta ymmärtämisen tilaan. Ne paljastavat myös piilossa olevia asiakastarpeita ja auttavat luomaan todellista arvoa asiakkaille.

Varmistetaan yhdessä, että kulttuurinne mahdollistaa oppimisen ja luovuuden, ja että teillä on arjessa riittävästi tilaa yhteiselle ajattelulle. Kun tarvitset valmentajaa, fasilitoijaa tai oppimisen mahdollistajaa, olemme tukenasi esimerkiksi näissä tilanteissa:

Olipa kyseessä yrityksenne kehittämiskulttuuri, yhteiskehittämisen tavat, palvelumuotoilumenetelmien käyttö, tuotekehitysprojekti tai asiakaskokemuksen kehittäminen, olemme apunasi. Mikäli pohdit mitä tahansa kehittämiseen ja henkilöstön luovuuden lisäämiseen liittyvää asiaa, juttelen mielelläni lisää:

Laura Lehtonen p. 044 033 7840 laura.lehtonen@staraconsulting.fi

Kehitä, kokeile, innovoi! Innovaattorin valmennusohjelma

Kokeilukulttuuri haastaa kehittämään ja kehittymään

Yhteiskehittämisestä tehoa kasvuun

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.