Annariina Aalto

”Olen Staran sujuvan arjen toimeenpanija ja toteuttaja, jolla on vahva asiakaspalvelun osaaminen. Reagoin nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja toimin sekä asiakaspalvelussa että kollegojen tukijalkana.

Staran palveluksessa olen viihtynyt suurimman osan työurastani, ja näin ollen minut on kieritelty monenlaisissa projekteissa ja tehtävissä. Päiväni koostuvat toimiston juoksevista asioista, taloushallinnon pyörityksestä, erilaisista raportointitehtävistä ja kollegoiden vipuvoimana toimimisesta. Toimin myös Salon kauppakamariosaston asiamiehenä.

Sydämeltäni olen tiimipelaaja ja työyhteisössä olen luotettava ja tehokas tuki ja turva, jolla useammatkin langat pysyvät tiukasti hyppysissä. Pidän vaihtelevasta työstä, mutten kaihda rutiinitehtäviäkään. Uskon, että asioiden käsittelyn aloittamisen lykkääminen ei auta, vaan vaikeatkin asiat on käsiteltävä päästäkseen eteenpäin ja kehittyäkseen. Tiimissä ja ystävissä on voimaa, sillä harva pärjää aina yksin.

Perhe on minulle äärimmäisen tärkeä ja rakas. Erinomaista vastapainoa arjen päätetyöskentelylle on lenkki koiran kanssa tai ulkoilu perheen kesken. Nautin fyysisestä tekemisestä myös esimerkiksi kotia remontoimalla, mutta paikkansa on myös rentoutumiselle ja tyhjille viikonlopuille. Luen paljon sekä ammatillisen kehittymisen näkökulmasta että rentoutuakseni.”

Ota yhteyttä

+358 44 7782 133
annariina.aalto@staraconsulting.fi

#kirjanpito #palkanlaskenta #projektiosaaminen

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.