fbpx

Jyri Pulkkinen

“Osittain luontaisesti ja osittain koulutuksestani johtuen koen kiinnostusta erilaisten ihmisten kohtaamiseen ja heidän toimintatapojensa sekä -ympäristöjensä avautumiseen. Työssäni minulla onkin mahdollisuus yrittää ymmärtää asiakkaiden arkea, toimintaympäristöjen tarjoamia onnistumisen mahdollisuuksia ja haasteita. Ja kun tavoitteissa onnistumiseen liittyy vahvasti henkilöstön osallistaminen, olen mies paikallaan. Mielelläni mahdollistan myyntiä, asiakaspalvelua ja asiakaskokemuksen muodostumista.  
  

Vapaa-ajalla olen aktiivinen nautiskelija. Mielenliikutusta koen mm. silloin, kun häränrinta saa savustaessa onnistuneen barkin ja pitkän pöydän ääressä istuvat sekä perhe että ystävät.

Talvisin toivon voivani upottaa sukseni syvään lumeen ja kesäisin väistelen merimerkkejä. Siinä välissä ja näistä haaveillessa luen kaikenlaista ja liikun määrätietoisesti tai päämäärättä äänikirjoja kuunnellen.”

Ota yhteyttä

+358 44 7782 127
jyri.pulkkinen@staraconsulting.fi

#asiakaskokemus #coaching #myynti #rekrytointi #valmentaja

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.