fbpx

Laura Lehtonen

”Olen Laura, Staran valmentaja, jonka tekemisen ytimessä on ihmiskeskeinen liiketoiminnan kehittäminen. Olen tavoitteellinen tekijä, jonka intohimona on kehittää ja luoda uutta. Kilpailuetua tuottavan asiakaskokemuksen kehittäminen on erityisen lähellä sydäntäni.

Haluan rakentaa kestävää ja inhimillisempää työelämää, jossa yhdistyvät yksilöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä kannattava liiketoiminta. Sisälläni asuu ikuinen oppija, joka kysyy rohkeasti ja pureutuu juurisyihin ymmärtääkseen kokonaisuuksia. Minussa on kehittämisdraivia, jossa yhdistyvät luovuus ja analyyttisyys.

Olen positiivinen ja ratkaisukeskeinen tekijä, jonka supervoima on kokonaisuuksien hahmottaminen, ja lempikysymys, miksi. Tämä vie asiakasprojekteissa juurisyiden pariin. Mikä merkitys asialla on? Ja mitä arvoa se luo?

Perhe, luonto, pihalla puuhastelu ja jooga toimivat vastapainona kehittämistyölle.”

Ota yhteyttä

+358 44 0337 840
laura.lehtonen@staraconsulting.fi

#asiakaskokemus #asiakaslähtöisyys #innovointi #kehittäminen #kokeilemalla kehittäminen #kokonaisuuksien hahmottaminen #strateginen kehittäminen #uudistaminen #valmentaja

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.