fbpx

Miia Tanskanen

“Uskon, että menestyvän liiketoiminnan keskiössä ovat ihmiset. Aidoilla kohtaamisilla, valmentavalla johtamisella ja laadukkaalla vuorovaikutuksella sekä luottamuksen ja arvostuksen ilmapiirillä rakennetaan hyvinvoivia työyhteisöjä ja mahdollistetaan muutos.

Vuosien varrella olen saanut olla mukana monenlaisessa kehittämistyössä ja sydämeni palaa ihmislähtöiselle liiketoiminnan kehittämiselle. Olipa tarve kehittää johtamista ja yhdessä ohjautuvuutta, tiimin vuorovaikutusta ja tunnetaitoja tai oppia ja ymmärtää lisää omasta ja asiakkaiden ajattelutavoista ja toiminnasta, lähtee muutos aina ihmisistä – heidän osallistamisestaan ja sitouttamisestaan.

Suhtaudun itse intohimoisesti oppimiseen, joka on mielestäni yksi työelämän supervoimista. Oppimista tapahtuu koko ajan ja kaikkialla. Toinen supervoima, jota ilokseni pääsen työssäni käyttämään on empatia. Ilman sitä on vaikea nähdä maailmaa muiden silmin ja avata omaa ajatteluaan uusille mahdollisuuksille. Luovuus ja empatia kulkevat käsi kädessä, ja empatia on avannut minulle luovuuden ikkunan, josta pidän tietoisesti kiinni.

Kun tulen paikalle, saat minusta sitoutuneen kanssakulkijan, joka suhtautuu ihmisiin arvostavasti ja ilolla ja auttaa heitä löytämään parhaan minänsä. Hymy kulkee mukanani asiakkaissa ja nauru siivittää oppimista ja vie eteenpäin. Tavoitteellinen yhdessä oppiminen on parhaimmillaan myös hauskaa ja voimaannuttavaa.

Vapaa-ajalla löydät minut nenä kiinni kirjassa tai penkkiurheilukatsomosta, olipa kyse formuloista tai jääkiekosta. Voimaa arkeen ammennan perheestä ja ystävistä sekä rakkaasta harrastuksestani taijista.”

Ota yhteyttä

+358 45 1310 910
miia.tanskanen@staraconsulting.fi

#empatia #lähijohtaminen #liiketoiminnan kehittäminen #oppiminen #tunnetaidot #valmentava johtaminen #viestintä #vuorovaikutus

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.