fbpx

Minna Stara

“Ajattelen, että voimme oppia ja kehittyä jatkuvasti ja että meillä kaikilla on vahvuuksia ja kykyjä, joista emme välttämättä ole tietoisia. Uskon, että oppiminen ja kehittyminen voi olla jokaiselle myös hauskaa ja palkitsevaa.

Minulle on kertynyt vuosien varrelta runsaasti vuorovaikutus-, viestintä- ja valmennusosaamista. Kohtaan ihmiset empaattisesti ja haluan rakentaa valmennuksiin ja työpajoihin lämmintä ja luottamuksellista ilmapiiriä, jossa tasa-arvoinen kohtaaminen, asioiden yhteinen jakaminen ja vertaisoppiminen on mahdollista.  

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten ajattelu- ja toimintatavoista, joten on motivoivaa, että saan hyödyntää työssäni kasvatustieteen ja psykologian opintojani. Ratkaisukeskeisenä valmentajana oivallutan asiakkaita katsomaan asioita uusista näkökulmista. Ohjaan ongelmien sanoittamista muutostoiveiksi ja konkreettisiksi toimenpiteiksi. Autan organisaatioita avoimen toimintakulttuurin luomisessa ja tuen yksilöiden henkilökohtaista kasvua. Uskon, että hyvinvoiva organisaatio mahdollistaa uuden oppimisen, luovuuden, tiedon paremman jakamisen ja tunnistaa paremmin työntekijöiden piilossa olevaa potentiaalia.

Vapaa-ajalla puuhailen puutarhassani ja käyn päivittäin metsälenkeillä vesikoira Vinskin kanssa kuunnellen samalla joko musiikkia tai äänikirjoja. Liikunnan iloa koen tennis- ja tanssitunneilla. Inspiroidun visuaalisista asioista, joten kuvataide, sisustus, muoti ja tyyli kiinnostavat minua. Rakastan hyviä keskusteluja ja mukavaa yhdessäoloa perheen tai ystävien seurassa. Välillä on ihanaa olla tekemättä mitään ja loikoilla saunan jälkeen vilttiin kääriytyneenä joko lukemassa tai katsomassa hyvää elokuvaa.”

Ota yhteyttä

+358 44 7333 136
minna.stara@staraconsulting.fi

#empatia #lähijohtaja #lähijohtaminen #oivalluttaminen #oivaltaminen #oppiminen #positiivinen vaikuttaminen #psykologinen turvallisuus #ratkaisukeskeisyys #ryhmädynamiikka #valmentaja

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.