fbpx

Patrick Stara

“Yrittäjien ja yritysten kasvutarinoissa mukana eläminen tekee työpäivistäni kiehtovia. Palvelen asiakkaita, jotka tavoittelevat liiketoiminnan voimakasta uudistamista, kasvattamista ja kansainvälistymistä kompleksisissa toimintaympäristöissä. Olen työssäni oppinut, että johtajat ja avainhenkilöt, jotka rohkeasti lähtevät uudistamaan omaa ajatteluaan ja löytävät uusia tapoja ymmärtää ja ratkoa monimutkaisia haasteita, pystyvät kehittämään myös organisaatioistaan innovatiivisia, aikaansaavia sekä hyvinvoivia.

Yrittäjäurani alkoi reilut kaksikymmentä vuotta sitten, kun hyppäsin opettajan ja kasvattajan työstäni kansainvälisten organisaatioiden yhteiskehittämisen, osallistamisen ja tehokkaan oppimisen projekteihin.  Sillä tiellä olen edelleen. Nykyään yritysjohdon ja organisaatioiden kanssa työskennellessäni koen roolini olevan uudistumisen ja kasvun vauhdittaja. Tehtävänäni on olla kumppani, joka auttaa tunnistamaan tulevaisuuden mahdollisuudet, selkeyttää systeemien riippuvuudet ja kehittymisen esteet. Samalla autan yksilöitä kohti taitavampaa haasteiden ymmärtämistä ja ongelmien ratkaisemista. Kokemukseni ja humanistisen taustani takia pyrin tuomaan asiakasyritysteni strategiaan vahvaa inhimillistä otetta, jolla rakennetaan vastuullista ja merkityksellistä työelämää.

Omassa tiimissäni olen tehnyt oppimismatkaa yhdessäohjautuvuuteen. Olen myös pitänyt tärkeänä työllistää nuoria opiskelijoita projekteihin, joissa he ovat päässeet tutkimaan ja luomaan visioita tulevaisuuden työelämästä. Kokemukset ovat olleet opettavaisia ja innostavia. Olen saanut niistä itselleni ymmärrystä ja näkökulmia, joita pystyn hyödyntämään asiakastyöskentelyssäni.

Innostava työni vaatii vastapainoksi aikaa omille ajatuksille sekä säännöllisesti myös täyttä irtautumista. Polkujuoksu tutuilla reiteillä antaa rauhallista ajatteluaikaa ja vauhdikkaassa pallopelissä voin unohtaa työasiat täysin. Illanvietot, joissa on hyvää ruokaa, pitkiä keskusteluja, hyviä ystäviä ja läheisiä ovat mielestäni parasta akkujen lataamista.”

Ota yhteyttä

+358 44 7782 126
patrick.stara@staraconsulting.fi

#kasvu #kehitys #liiketoimintaymmärrys #muutoksen hallinta #oppiminen #valmentaja

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.