Terhi Pinomäki

“Teen Staralla töitä viestinnän, markkinoinnin, brändien ja valmennusten parissa. Pidän rohkeudesta ja omaleimaisuudesta, ja vannon jatkuvan oppimisen ja kehittämisen nimeen. Haluan olla mukana rakentamassa työelämää, jossa jokainen voi kokea olevansa arvostettu oman tekemisensä ja osaamisensa perusteella, jossa yritysten toiminta ja arvot palvelevat sekä taloudellista, sosiaalista että ympäristöllistä hyvinvointia ja jossa asiakkaan, työntekijöiden ja yrityksen intressit kohtaavat säkenöiden uusia ideoita.

Vuosien varrella olen työskennellyt erilaisissa viestinnän, markkinoinnin ja brändinrakennuksen tehtävissä. Minulla on ollut ilo päästä tekemään yhteistyötä niin pienten kotimaisten kuin suurten kansainvälisten yritystenkin kanssa. Tutkin maailmaa pilke silmäkulmassa kirjoittamalla, lukemalla ja ääneen ajattelemalla. Uteliaana ja avoimena tyyppinä pyrin aina muodostamaan asioista kattavan kokonaiskuvan ja haluan ymmärtää asioiden syitä ja seurauksia. Tiimiläisenä olen aikaansaava joukkuepelaaja, joka ei pelkää haastaviakaan laitatilanteita.

Vapaa-aikani kuluu suurimman intohimoni urheilun parissa. Rakastan talviurheilua, vauhtia, vapautta ja omien rajojen haastamista. Lajejani ovat ringette, juoksu, lumilautailu, pilates, jooga ja agility mäyräkoirani Leon kanssa. Kesäisin yritän pysytellä poissa golfkenttien karheikoista. Lisäksi valmennan ja ohjaan eri-ikäisten liikuntaryhmiä ja joukkueita. Kuunteleva vuorovaikutus, osallistaminen, tavoitteenasettelu ja motivointi ovat siis minulle arkipäivää myös päivätyön ulkopuolella. Vastapainona liikkumiselle ja ryhmässä toimimiselle nautin myös yksinolosta, kotoilusta, valokuvauksesta, käsitöistä ja musiikista.”

Ota yhteyttä

+358 40 6310 809
terhi.pinomaki@staraconsulting.fi

#brändinrakennus #kehittäminen #luovuus #markkinointi #oppiminen #sisällöntuotanto #vastuullisuus #viestintä

Palvelut

Suomen tiedetoimittajain liitto: Innovaattorin valmennusohjelmassa yhteiskehittämistä ja työkaluja arkeen

Kehitä, kokeile, innovoi! Innovaattorin valmennusohjelma

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.