fbpx

Innovaatiokulttuurin kehittämisohjelma

Ihmislähtöisyys, avoin utelias mieli sekä rohkeat ketterät kokeilut mahdollistavat jatkuvan oppimisen. Oppiminen puolestaan on yksi tärkeimmistä yritysten kilpailutekijöistä nyt ja tulevaisuudessa. Innovaatiokulttuurin kehittämisohjelma tarjoaa sinulle ja yrityksellesi oppimismatkan luovuuden, yhteiskehittämisen ja innovoinnin maailmaan. Avoin ajattelu ja rohkea kokeileva kehittämiskulttuuri yhdistettynä ihmislähtöiseen johtamiseen ja toimintaan luovat edellytykset kasvulle ja erottautumiselle.  

Innovaatiokulttuurin kehittämisohjelma auttaa sinua ja yritystäsi mm. löytämään vahvuutenne kehittäjinä ja lisää rohkeuttanne tutkia tulevaisuutta avoimin uteliain mielin. Kehittämisohjelman aikana pääsette yhteiskehittämisen keinoin kasvattamaan asiakasymmärrystänne ja rakentamaan yrityksellenne vaihtoehtoisia tulevaisuuksia.

Innovaatiokulttuuri ja strategiatyö kulkevat käsikädessä

Parhaimmillaan innovaatiokulttuurin kehittäminen ja innovatiivisen luovan ajattelun lisääminen tukee ja edistää yrityksenne strategiatyötä ja strategista liiketoiminnan kehittämistä. Rohkeus katsoa pidemmälle ja rajattomammin vaatii uudenlaista ajattelua, mikä ponnistaa turvallisesta ja innovatiivisesta kulttuurista.

Merkittävässä roolissa innovaatiokulttuurin kehittämisohjelmissa onkin ajattelu- ja empatiataitojen harjoittelu sekä henkilökohtaisella että yhteisellä tasolla. Luomme yhdessä psykologisesti turvallisen tilan, jossa osallistujana pääset käyttämään vahvuuksiasi ja rohkenet heittäytyä tulevaisuuden tutkimusmatkailijaksi. Ohjelman avulla rakennamme yhdessä uutta ja osallistavaa kehittämiskulttuuria yritykseenne, mikä auttaa erilaisten strategisten valintojen tekemisessä ja tulevaisuuden rakentamisessa.

Omannäköinen oppimismatka

Innovaatiokulttuurin kehittämisessä on kyse kulttuurin muutoksesta ja organisaation yhteisestä oppimisprosessista. Oppimismatkalle lähdettäessä on hyvä yhteisesti ymmärtää, mikä on lähtötilanne ja mitä tavoitellaan. Innovaatiokulttuurin kehittämisohjelman sisältö ja toteutus suunnitellaan tapauskohtaisesti ja ketterästi yhdessä sinun ja yrityksesi kanssa. Mahdolliset toteutustavat vaihtelevat valmennuspäivistä kehittämistyön fasilitointiin ja ohjattuun vertaismentorointiin sekä coachingiin.

Jos sinun yrityksesi kaipaa vauhditusta innovaatiokulttuurin kehittämisessä tai strategiatyössä, suunnitellaan yhdessä teille sopivin ratkaisu.

Yhteydenotot: Patrick Stara, patrick.stara@staraconsulting.fi , p. 044 778 2126

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.