fbpx

Kehitä, kokeile, innovoi! Innovaattorin valmennusohjelma

Ihmislähtöisyys, avoin utelias mieli sekä rohkeat ketterät kokeilut mahdollistavat jatkuvan oppimisen. Siksi ne ovat menestyvän yrityksen avaintekijöitä. Hyppää mukaan Innovaattorin valmennusohjelmaan ja vapauta sisäinen kehittäjäsi!

Innovaattorin valmennusohjelma on käytännönläheinen oppimismatka oman ajattelun avartamiseen, uusien näkökulmien löytämiseen sekä asiakaskeskeiseen muotoiluajatteluun. Ohjelman keskiössä olet sinä kehittäjänä. Valmennuksen aikana pääset tutkimaan ja kokeilemaan kehittämistä ja innovointia eri näkökulmista. Samalla pääset myös vahvistamaan omia yhteistyö- ja osallistamistaitojasi.

Valmennus auttaa sinua löytämään vahvuutesi kehittäjänä. Saat valmiuksia uteliaan tutkivan asenteen sekä avoimen mielen hyödyntämiseen. Tutustut myös kokeilemalla kehittämiseen, opit ajattelemaan asiakaslähtöisesti ja osallistamaan sidosryhmiä. Empatiataitoja ja oman näkökulman laajentamista harjoitellaan koko ohjelman ajan. Tule mukaan valmennukseen ja lähde kehittämään yrityksesi tuotteita tai palveluita tuoreella ihmislähtöisellä otteella. Ohjelma sopii sekä uusien että olemassa olevien tuotteiden, palvelujen tai toimintamallien ketterään kehittämiseen. Sen avulla voit myös rakentaa uutta ja osallistavaa kehittämiskulttuuria ympärillesi.

Työpajoja, keskustelua, kehittämistä & yhdessä oppimista

Valmennusohjelma koostuu työpajoista, jotka sisältävät erilaisia käytännön harjoituksia, keskusteluja, itsenäistä työskentelyä ja vertaisoppimista. Valmennus toteutetaan vahvasti osallistaen, ja keskeisellä sijalla olet sinä itse ja yhdessä oppiminen.

Olen yllättynyt siitä, miten paljon ryhmässä on voimaa. Vaikka kaikkien kehittämistyö on niin erilaista, niin silti olemme samojen asioiden äärellä.

Omassa valmennusryhmässäsi pääset verkostoitumaan ja testaamaan ideoitasi ja ajatuksiasi oman työpaikan ulkopuolella sekä keräämään tietoa ja ideoita, joita et muualta saa.

Monipuolinen oppimismatka kehittämisen maailmaan

Seuraava Innovaattorin valmennusohjelma käynnistyy 6.10.2022. Ohjelma sisältää yhteensä 11 valmennuspäivää (klo 9–14.30). Lokakuussa alkava valmennus järjestetään verkkototeutuksena. 

Aika kulki kuin siivillä: katsoin kelloa ensimmäisen kerran vasta iltapäivällä ja olin lentää takamuksilleni! Päivään sisältyi niin paljon vaihtelevia menetelmiä, vuorovaikutusta ja pohdintatehtäviä, että heikompikin rauhoittuja unohti ajantajun.

Valmennuksessa tutkitaan mm. seuraavia teemoja:

Kenelle?

Innovaattorin valmennusohjelma sopii sinulle, joka haluat oppia ja ymmärtää lisää omasta ajattelustasi kehittämisen vauhdittajana ja saada lisää käytännön kokemusta osallistamisesta. Sinulla on työssäsi mahdollisuus kehittää tuotteita, palveluita tai toimintamalleja. Uskot myös, että parhaimmat tulokset saavutetaan hyvällä yhteistyöllä sekä rohkeilla kokeiluilla.

Lisätiedot ja hinta

Kysy mahdollisuutta suorittaa valmennusohjelma tutkintotavoitteisena koulutuksena oppisopimuksella. Tutkintoon johtavan koulutuksen toteuttajana toimii Sasky Koulutuskuntayhtymä yhteistyössä Stara Consultingin kanssa. Oppisopimuskoulutus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton

Kokeilemalla kehittäminen on tehokas tapa kehittää toimintaa jatkuvasti muuttuvissa oloissa. Sen omaksuminen mahdollistaa menestyksen myös tulevaisuudessa.

Utelias avoin mieli, empatia ja rohkeus luovuuden lähteinä

Treston: Tuoreita näkökulmia kehittämiseen

Suomen tiedetoimittajain liitto: Innovaattorin valmennusohjelmassa yhteiskehittämistä ja työkaluja arkeen

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.