Kehitä, kokeile, innovoi! Innovaattorin valmennusohjelma

Jatkuva oppiminen, ideointi sekä tuotteiden, palvelujen ja toiminnan kehittäminen ovat menestyvän yrityksen avaintekijöitä. Hyppää mukaan Innovaattorin valmennusohjelmaan ja vapauta sisäinen kehittäjäsi!

Innovaattorin valmennusohjelma on innostava ja käytännönläheinen oppimismatka muotoiluajattelun ja palvelumuotoilun maailmaan. Ohjelman keskiössä on itse valitsemasi kehitysprojekti, jonka ympärillä tarkastellaan kehittämistä ja innovointia useista eri näkökulmista.

Valmennus antaa rohkeutta ja työkaluja kokeilemalla kehittämiseen, lisäeväitä asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tuotteistamistaitoja ideoiden kaupallistamiseen. Ohjelma sopii sekä uusien että olemassa olevien tuotteiden, palvelujen ja toimintamallien ketterään kehittämiseen. Sen avulla voit kehitttää myös koko yrityksen kehitys- ja innovaatiotoimintaa.

Kiinnostavia teemoja, keskustelua, kehittämistä & yhdessä oppimista

Valmennus perustuu ketterään ja kustannustehokkaaseen kokeilemalla kehittämiseen. Ohjelma koostuu työpajoista, eri menetelmiin liittyvistä harjoituksista, keskusteluista, itsenäisestä opiskelusta ja vertaisoppimisesta. Valmennus toteutetaan vahvasti osallistaen, eli luennointi on jätetty vähiin ja keskeisellä sijalla ovat itse ja porukassa tekeminen, yhteiskehittämisen menetelmät sekä yhdessä oppiminen.

Olen yllättynyt siitä, miten paljon ryhmässä on voimaa. Vaikka kaikkien kehitysprojektit ovat niin erilaisia, niin silti olemme samojen asioiden äärellä.

Innovaattorin valmennusohjelma vahvistaa aikaansaavuuttasi, sillä kehitysprojektisi etenee valmennuspäivien tahdissa. Jos projektisi etenee nopeammin, sekin on mahdollista. Tutussa ryhmässä pääset verkostoitumaan ja ainutlaatuisella tavalla testaamaan ideoitasi oman työpaikan ulkopuolella sekä keräämään tietoa ja ideoita, joita et muualta saa.

Vastustamaton seikkailu kokeilukulttuurin maailmaan

Seuraava Innovaattorin valmennusohjelma käynnistyy 8.3.2022. Ohjelma sisältää yhteensä 11 ohjattua valmennuspäivää (klo 9–15). Maaliskuussa alkava ohjelma järjestetään verkkototeutuksena. Valmennuspäivät ovat: ti 8.3., to 7.4., ti 10.5., to 16.6., to 18.8., to 15.9., ti 11.10., ti 8.11., to 8.12., to 12.1.2023 ja to 9.3.2023.

Aika kulki kuin siivillä: katsoin kelloa ensimmäisen kerran vasta iltapäivällä ja olin lentää takamuksilleni! Päivään sisältyi niin paljon vaihtelevia menetelmiä, vuorovaikutusta ja pohdintatehtäviä, että heikompikin rauhoittuja unohti ajantajun.

Matkalla pureudutaan mm. seuraaviin aiheisiin:

Kenelle?

Innovaattorin valmennusohjelma sopii sinulle, joka haluat kehittää tuotteita, palveluita tai toimintamalleja ja uskot, että parhaimmat tulokset saavutetaan hyvällä yhteistyöllä sekä rohkeilla kokeiluilla.

Valmennuksen hinta

Innovaattorin valmennusohjelman hinta on 3 900,- (+ alv. 24 %). Ohjelma voidaan toteuttaa myös oppisopimusrahoituksella, jolloin valmennus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Oppisopimus mahdollistaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittamisen valmennuksen päätteeksi.  Oppisopimusvalmennuksen järjestämisestä vastaa SASKY Koulutuskuntayhtymä yhteistyössä Stara Consultingin kanssa. 

Koko ajan tulee ajatuksia, mitä tehdä seuraavaksi ja samalla pelottaa, tuleeko tästä mitään. On niin hienoa, kun jollain on aikaa kysyä, mitä sun kehitystyölle kuuluu?

Ohjelmassa kehitettyä

Innovaattorin valmennusohjelmassa on kehitetty monenlaista, ja todistetusti ohjelmaan soveltuvat niin pienet kuin suuremmatkin kehitysprojektit. On ihan tavallista, että projekti muuttuu ja kehittyy matkan varrella. Joskus suunniteltu työ valmistuu jo hyvissä ajoin ennen valmennuksen päättymistä, ja sitä päästään kehittämään valmennuksen aikana vielä pitemmälle kuin aluksi oli ajateltu. Jatkuva kehittäminen onkin yksi valmennuksen tärkeistä näkökulmista. 

Kokeilemalla kehittäminen on tehokas tapa kehittää toimintaa jatkuvasti muuttuvissa oloissa. Sen omaksuminen mahdollistaa menestyksen myös tulevaisuudessa.

Syttyikö lamppu?

Keksitkö idean projektille tai pohditko, soveltuuko oma projektisi Innovaattorin valmennusohjelmaan? Vai oletko kenties halukas ilmoittautumaan mukaan? Soita tai laita Lauralle viestiä!

Laura Lehtonen, p. 044 033 784tai laura.lehtonen@staraconsulting.fi

#asiakaslähtöisyys #brändinrakennus #empatia #innovaatio #innovaattorin valmennusohjelma #innovointi #kaupallistaminen #kehittäjän mieli #kehittäminen #kokeilemalla kehittäminen #osallistaminen #palvelumuotoilu #proaktiivinen kehittäminen #rohkeus #tuotteistaminen #viestintä #yrityskulttuuri

Kokeilukulttuuri haastaa kehittämään ja kehittymään

Treston: Tuoreita näkökulmia kehittämiseen

Suomen tiedetoimittajain liitto: Innovaattorin valmennusohjelmassa yhteiskehittämistä ja työkaluja arkeen

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.