fbpx

Vastuuta, valmenna, välitä! Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma

Ajankohta: 3.12.2024 – 4.12.2025

Tulevaisuuden haasteita ei ratkaista pelkällä asioiden johtamisella tai tietämisellä. Jatkuvasti muuttuva työelämä haastaa lähijohtajia entistä vahvemmin valmentajan ja sparraajan rooleihin. Työssä onnistuminen vaatii lähijohtajalta ja työntekijöiltä yhdessä ajattelun, oppimisen, rakentavan dialogin ja vuorovaikutuksen sekä tunnejohtamisen taitoja.

Osallistujana opit taitoja, joilla lähijohtajana 

Lähijohtajana kehittymisessä keskeisiä ovat omien ajattelutapojen tiedostaminen ja toimintamallien tunnistaminen sekä erilaisten ratkaisukeskeisten menetelmien käyttö. Hyvällä itsetuntemuksella varustettu lähijohtaja on rohkeasti läsnä, kohtaa vaikeatkin tilanteet rakentavasti ja uskaltaa valtuuttaa sekä osallistaa työntekijöitä monipuolisesti.

Lähijohtajana vaikutat vahvasti työyhteisön menestykseen ja työntekijäkokemukseen, jotka parhaimmillaan tarjoavat positiivista työn imua ja valjastavat yksilöiden ja työyhteisön koko potentiaalin täysillä käyttöön.

Tunneälykäs lähijohtaja -valmennuksesta sanottua

“Kiitos paljon teille – luotte yhdessä hyvän ja armollisen, inspiroivan ja keskustelua herättävän ilmapiirin!”

“Hyvää koulutuksen selkeä ja helposti ymmärrettävä sisältö, käytännönläheisyys, ihanat valmentajat, aktiivinen osallistaminen.”

”On ollut upea matka ja minustakin on tullut siinä sivussa lähijohtaja. Työhän ei taida koskaan loppua tässä pestissä, mutta nyt on ehkä parhaimmat eväät, joilla reppua voi täyttää!”

“Kiitos yhteisestä matkasta. Olette antaneet minulle paljon hyvää mallia fasilitoinnista ja esittäneet hyviä kysymyksiä. Nämä kysymykset (ja vastaukset) tulevat käyttöön omassa työssäni ihan varmasti!”

Valmennuspäivien sisällöt

MINÄ LÄHIJOHTAJANA: ITSENSÄ JOHTAMISEN TAIDOT (3.12.2024)

TUNNEÄLYKÄS JOHTAMINEN #1 (9.1.2025)

TUNNEÄLYKÄS JOHTAMINEN #2 (6.2.2025)

LÄHIJOHTAJAN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET (19.3.2025)

LÄHIJOHTAJA TAITAVANA VUOROVAIKUTTAJANA (29.4.2025)

MUUTTUVA TYÖELÄMÄ #1 (22.5.2025)

MUUTTUVA TYÖELÄMÄ #2 (2.9.2025)

LÄHIJOHTAMISEN MENETELMÄT #1 (2.10.2025)

LÄHIJOHTAMISEN MENETELMÄT #2 (30.10.2025)

TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSEN VAIKUTUS ASIAKASKOKEMUKSEEN (4.12.2025)

Valmennusohjelma on voimakkaasti vuorovaikutteinen ja perustuu yhdessä oppimiseen ja kokemusten jakamiseen. Valmennuspäivissä tehdään paljon käytännön harjoituksia sekä reflektoidaan omaa toimintaa.

Valmennusohjelma järjestetään etätoteutuksena, jolloin osallistuminen on mahdollista sijainnista riippumatta. Ohjelmaan sisältyy 10 vuorovaikutteista valmennuspäivää (klo 9–14.30).

Kenelle?

Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma on suunnattu lähijohtajille/esimiehille, tiimivastaaville ja muille kehittymishaluisille asiantuntijoille, jotka tarvitsevat lisää osaamista ihmisten johtamiseen. 

Lisätiedot ja hinta

Seuraava Tunneälykäs lähijohtaja -valmennus alkaa 3.12.2025.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Minna Stara 044 7333 136minna.stara@staraconsulting.fi 
Kysy myös mahdollisuutta suorittaa valmennusohjelma tutkintotavoitteisena koulutuksena oppisopimuksella. Tutkintoon johtavan koulutuksen toteuttajana toimii Sasky Koulutuskuntayhtymä yhteistyössä Stara Consultingin kanssa. Oppisopimuskoulutus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Inhimillinen johtaja on rohkea johtaja

Johtaminen ja vuorovaikutus

Tunneälykäs lähijohtaja mahdollistaa tiimin onnistumisen

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.