Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma

Tulevaisuuden haasteita ei ratkaista pelkällä asioiden johtamisella tai tietämisellä. Jatkuvasti muuttuva työelämä haastaa lähijohtajia entistä vahvemmin valmentajan ja sparraajan rooleihin. Työssä onnistuminen vaatii lähijohtajalta ja työntekijöiltä yhdessä ajattelun, oppimisen, rakentavan dialogin ja vuorovaikutuksen sekä tunnejohtamisen taitoja.

Vastuuta, valmenna, välitä! Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma

Tulevaisuuden haasteita ei ratkaista pelkällä asioiden johtamisella tai tietämisellä. Jatkuvasti muuttuva työelämä haastaa lähijohtajia entistä vahvemmin valmentajan ja sparraajan rooleihin. Työssä onnistuminen vaatii lähijohtajalta ja työntekijöiltä yhdessä ajattelun, oppimisen, rakentavan dialogin ja vuorovaikutuksen sekä tunnejohtamisen taitoja.

Osallistujana opit taitoja, joilla lähijohtajana 

Lähijohtajana kehittymisessä keskeisiä ovat omien ajattelutapojen tiedostaminen ja toimintamallien tunnistaminen sekä erilaisten ratkaisukeskeisten menetelmien käyttö. Hyvällä itsetuntemuksella varustettu lähijohtaja on rohkeasti läsnä, kohtaa vaikeatkin tilanteet rakentavasti ja uskaltaa valtuuttaa sekä osallistaa työntekijöitä monipuolisesti.

Lähijohtajana vaikutat vahvasti työyhteisön menestykseen ja työntekijäkokemukseen, jotka parhaimmillaan tarjoavat positiivista työn imua ja valjastavat yksilöiden ja työyhteisön koko potentiaalin täysillä käyttöön.

Staran etätoteutuksista sanottua

”Aika kulki kuin siivillä: katsoin kelloa ensimmäisen kerran vasta iltapäivällä ja olin lentää takamuksilleni! Päivään sisältyi niin paljon vaihtelevia menetelmiä, vuorovaikutusta ja pohdintatehtäviä, että heikompikin rauhoittuja unohti ajantajun.”

Valmennuspäivien sisällöt ja ajankohdat

11.2.22 MINÄ LÄHIJOHTAJANA: ITSENSÄ JOHTAMISEN TAIDOT

22.3.22 TUNNEÄLYKÄS JOHTAMINEN #1

20.4.22 TUNNEÄLYKÄS JOHTAMINEN #2

19.5.22 LÄHIJOHTAJAN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

15.6..22 LÄHIJOHTAJA TAITAVANA VUOROVAIKUTTAJANA

31.8.22 MUUTTUVA TYÖELÄMÄ #1

27.9.22 MUUTTUVA TYÖELÄMÄ #2

24.10.22 LÄHIJOHTAMISEN MENETELMÄT #1

22.11.22 LÄHIJOHTAMISEN MENETELMÄT #2

19.12.22 TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSEN VAIKUTUS ASIAKASKOKEMUKSEEN

Valmennusohjelma on voimakkaasti vuorovaikutteinen ja perustuu yhdessä oppimiseen ja kokemusten jakamiseen. Valmennuspäivissä tehdään paljon käytännön harjoituksia sekä opitaan reflektoimaan omaa toimintaa.

Valmennusohjelma järjestetään etätoteutuksena, jolloin osallistuminen on mahdollista sijainnista riippumatta. Ohjelmaan sisältyy 10 koulutuspäivää (klo 9–14.30).

Kenelle?

Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma on suunnattu lähijohtajille, tiimivastaaville ja muille kehittymishaluisille asiantuntijoille, jotka tarvitsevat lisää osaamista ihmisten johtamiseen. 

Valmennuksen hinta

Ohjelma voidaan toteuttaa oppisopimusrahoituksella, jolloin valmennus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton. Mikäli valmennus rahoitetaan oppisopimuksella, sen päätteeksi suoritetaan lähiesimiestyön ammattitutkinto. Oppisopimuksen edellytyksenä on lähijohtajana / esimiesroolissa, tiimin vetäjänä tai ohjaajana toimiminen.  Valmennusohjelman toteutuksesta vastaa SASKY Koulutusyhtymä yhteistyössä Stara Consulting Oy:n kanssa. Ilman oppisopimusta Tunneälykäs lähijohtaja -valmennuksen hinta on 2 850,- (+ alv. 24 %).

Lisätietoja valmennuksen sisällöstä ja oppisopimuksesta

Valmennuksen sisältö ja ilmoittautuminen: Miia Tanskanen, 045 131 0910miia.tanskanen@staraconsulting.fi 
Tutkinnon suorittaminen: Tuija Nikkanen, 040 480 9518tuija.nikkanen@sasky.fi
Oppisopimusasiat: Marja Kivivuori, marja.kivivuori@sasky.fi

Tutustu lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteisiin.

#empatia #esimiestyö #inhimillinen työelämä #lähijohtaja #lähijohtaminen #onnistuminen #tiiminvetäjä #tunneäly #tunnetaidot #tunteet #valmennus #valmennusohjelma #valmentava esimiestyö #vuorovaikutus

Osallistavat etäpalaverit - näillä vinkeillä onnistut etänä

Johtaminen ja vuorovaikutus

Tunneälykäs lähijohtaja mahdollistaa tiimin onnistumisen

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.