fbpx

Vastuuta, valmenna, välitä! Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma

Tulevaisuuden haasteita ei ratkaista pelkällä asioiden johtamisella tai tietämisellä. Jatkuvasti muuttuva työelämä haastaa lähijohtajia entistä vahvemmin valmentajan ja sparraajan rooleihin. Työssä onnistuminen vaatii lähijohtajalta ja työntekijöiltä yhdessä ajattelun, oppimisen, rakentavan dialogin ja vuorovaikutuksen sekä tunnejohtamisen taitoja.

Osallistujana opit taitoja, joilla lähijohtajana 

Lähijohtajana kehittymisessä keskeisiä ovat omien ajattelutapojen tiedostaminen ja toimintamallien tunnistaminen sekä erilaisten ratkaisukeskeisten menetelmien käyttö. Hyvällä itsetuntemuksella varustettu lähijohtaja on rohkeasti läsnä, kohtaa vaikeatkin tilanteet rakentavasti ja uskaltaa valtuuttaa sekä osallistaa työntekijöitä monipuolisesti.

Lähijohtajana vaikutat vahvasti työyhteisön menestykseen ja työntekijäkokemukseen, jotka parhaimmillaan tarjoavat positiivista työn imua ja valjastavat yksilöiden ja työyhteisön koko potentiaalin täysillä käyttöön.

Staran etätoteutuksista sanottua

”Aika kulki kuin siivillä: katsoin kelloa ensimmäisen kerran vasta iltapäivällä ja olin lentää takamuksilleni! Päivään sisältyi niin paljon vaihtelevia menetelmiä, vuorovaikutusta ja pohdintatehtäviä, että heikompikin rauhoittuja unohti ajantajun.”

Valmennuspäivien sisällöt ja ajankohdat

24.5.23 MINÄ LÄHIJOHTAJANA: ITSENSÄ JOHTAMISEN TAIDOT

15.6.23 TUNNEÄLYKÄS JOHTAMINEN #1

24.8.23 TUNNEÄLYKÄS JOHTAMINEN #2

10.10.23 LÄHIJOHTAJAN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

30.11.23 LÄHIJOHTAJA TAITAVANA VUOROVAIKUTTAJANA

17.1.24 MUUTTUVA TYÖELÄMÄ #1

5.3.24 MUUTTUVA TYÖELÄMÄ #2

18.4.24 LÄHIJOHTAMISEN MENETELMÄT #1

29.5.24 LÄHIJOHTAMISEN MENETELMÄT #2

27.8.24 TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSEN VAIKUTUS ASIAKASKOKEMUKSEEN

Valmennusohjelma on voimakkaasti vuorovaikutteinen ja perustuu yhdessä oppimiseen ja kokemusten jakamiseen. Valmennuspäivissä tehdään paljon käytännön harjoituksia sekä opitaan reflektoimaan omaa toimintaa.

Valmennusohjelma järjestetään etätoteutuksena, jolloin osallistuminen on mahdollista sijainnista riippumatta. Ohjelmaan sisältyy 10 vuorovaikutteista valmennuspäivää (klo 9–14.30).

Kenelle?

Tunneälykäs lähijohtaja -valmennusohjelma on suunnattu lähijohtajille/esimiehille, tiimivastaaville ja muille kehittymishaluisille asiantuntijoille, jotka tarvitsevat lisää osaamista ihmisten johtamiseen. 

Lisätiedot ja hinta

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Miia Tanskanen, 045 131 0910miia.tanskanen@staraconsulting.fi 
Kysy myös mahdollisuutta suorittaa valmennusohjelma tutkintotavoitteisena koulutuksena oppisopimuksella. Tutkintoon johtavan koulutuksen toteuttajana toimii Sasky Koulutuskuntayhtymä yhteistyössä Stara Consultingin kanssa. Oppisopimuskoulutus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton.

Osallistavat etäpalaverit - näillä vinkeillä onnistut etänä

Johtaminen ja vuorovaikutus

Tunneälykäs lähijohtaja mahdollistaa tiimin onnistumisen

Hehkulamppu keltaisella taustalla.

Ota yhteyttä

Kaipaatko luottokumppania yrityksen kasvun vaiheisiin? Laita rohkeasti viestiä, niin selvitetään yhdessä askelmerkit tavoitteiden saavuttamiseksi.