Stara Consulting - Yhteystiedot

+358 (0) 2900 90 500 | info@staraconsulting.fi

 

STARA CONSULTING TURKU
Lataa saapumisohjeet
ElectroCity,
Tykistökatu 4
20520 TURKU

STARA CONSULTING SALO
Lataa saapumisohjeet
IoT Campus,
Joensuunkatu 7
24100 SALO

STARA CONSULTING ESPOO
Sinimäentie 8 B
02630 ESPOO

0
Annariina Aalto

“Parempi tietää kaikesta jotain kuin jostain kaikki.”

Annariina varmistaa projektien sujuvan etenemisen ja hoitaa ammattitaidolla monet käytännön järjestelyt. Hän on tärkeä puuhanainen, joka hyppää sujuvasti projektista toiseen ja pystyy pitämään kaikki langat yhtä aikaa käsissään.

Puhelinnumero
+358 44 778 2133

Sähköposti
annariina.aalto@staraconsulting.fi

LinkedIn
Ari Saari

“Rohkeus kokeilla uutta ja kuunnella erilaisia mielipiteitä jalostaa yhteisen tavoitteen.”

Arissa yhdistyvät businesskokemus, maalaisjärki ja intohimo jatkuvasti kehittää nykyistä toimintaa. Selkeydellään ja rohkeudellaan hän saa osallistujat kyseenalaistamaan totuttuja toimintamalleja. Hän toimii mielellään sparraajan ja asiantuntijan roolissa tuotannon ja esimiestyön kehitysprojekteissa.

Puhelinnumero
+358 40 558 3335

Sähköposti
ari.saari@staraconsulting.fi

LinkedIn
Henry Viitanen

”Myynti ja markkinointi on tiimityöskentelyä, jossa molempien tulee ymmärtää toisiansa.”

Henry vastaa Staran markkinoinnista ja kouluttaa digimarkkinointia yrityksille. Nuoresta iästään huolimatta hän ollut mukana suunnittelemassa ja rakentamassa kansainvälisten brändien markkinointia.

Puhelinnumero
+358 50 3518040

Sähköposti
henry.viitanen@staraconsulting.fi

LinkedIn
Jyri Pulkkinen

“Asenne ratkaisee.”

Ihmistuntija, joka lukee ihmisiä sujuvasti rivien välistä ja on rekrytointitaidon mestari. Valmentaa yksilöitä ja tiimejä. Loistaa erityisen kirkkaana päästessään puhumaan myyntitaidosta ja asiakaskokemuksesta. Osakkaista se toinen.

Puhelinnumero
+358 44 778 2127

Sähköposti
jyri.pulkkinen@staraconsulting.fi

LinkedIn
Laura Lehtonen

”Työntekijäkokemus heijastuu suoraan asiakaskokemukseen.”

Laura valmentaa yrityksen johtoa kirkastamaan strategian ja kehittämään toimintaa kohti sitouttavaa asiakaskokemusta. Kokonaisuuden hahmottaminen, kehitystarpeen sanoittaminen, merkityksellisyyden oivalluttaminen sekä digitaalisuuden hyödyntäminen ovat hänen ydintaitojaan. Lauran vetämien kehitysprojektien fokus on asiakasrajapinnassa tapahtuvan toiminnan uudistamisessa ja muutoksen jalkauttamisessa.

Puhelinnumero
+358 44 033 7840

Sähköposti
laura.lehtonen@staraconsulting.fi

LinkedIn
Miia Tanskanen

”Pehmeillä arvoilla tehdään kannattavaa bisnestä.”

Miia on johtamisen, vuorovaikutuksen ja viestinnän ammattilainen, joka vannoo elinikäisen oppimisen ja jatkuvan kehityksen nimeen. Miia uskoo, että menestyvän liiketoiminnan keskiössä ovat ihmiset. Aidoilla kohtaamisilla, osallistavalla esimiestyöllä ja hyvällä vuorovaikutuksella sekä luottamuksen ja arvostuksen ilmapiirillä rakennetaan hyvinvoivia työyhteisöjä ja mahdollistetaan muutos.  

Puhelinnumero
+358 45 131 0910

Sähköposti
miia.tanskanen@staraconsulting.fi

Twitter LinkedIn
Minna Stara

”Turvallisessa ilmapiirissä myös piilossa olevat vahvuudet tulevat käyttöön.”

Minnan ydinosaamista ovat psykologinen turvallisuus, ryhmädynamiikan ymmärtäminen sekä positiivisen vaikuttamisen keinot. Ratkaisukeskeisenä valmentajana Minna ohjaa ongelmien sanoittamista muutostoiveiksi ja konkreettisiksi toimenpiteiksi. Hän oivalluttaa asiakkaita katsomaan asioita uusista näkökulmista ja löytämään omat vahvuutensa. Minna uskoo, että hyvinvoiva organisaatio on avaintekijä uuden oppimiseen, parempaan tiedon jakamiseen ja luovuuteen.

Puhelinnumero
+358 44 733 3136

Sähköposti
minna.stara@staraconsulting.fi

Patrick Stara

”Tuloksissa on kysymys siitä mitä teet, ei siitä, mitä olet.”

Vuosien varrella Patrickiin on kerääntynyt uskomaton määrä tietoa ja taitoa. Innostava, ratkaisukeskeinen valmentaja, jonka erityisvahvuutena on liiketoimintaymmärrys, oppiminen sekä muutoksen hallinta. Pedagogisilla taidoilla hän muokkaa hankalatkin asiat kansantajuiseen muotoon. 

Puhelinnumero
+358 44 778 2126

Sähköposti
patrick.stara@staraconsulting.fi

LinkedIn
Reija Rantala

”Menestyvän yrityksen rakennuspalikoita ovat hyvä johtaminen ja vahva esimiestyö.”

Reija on tehnyt merkittävän työuran esimiehenä ja johtajana. Reija auttaa yrityksiä tulevaisuuden tekijöiden rekrytoinneissa, työnantajakuvan kehittämisessä ja osaamispolkujen rakentamisessa. Hän toimii myös yrityksen avainhenkilöiden coachina ja mentorina.

Puhelinnumero
+358 50 590 6634

Sähköposti
reija.rantala@staraconsulting.fi

LinkedIn
Terhi Pinomäki

”Usko omaan tekemiseen, avoin ja utelias asenne sekä rohkeus tehdä ratkaisuja luovat vankan pohjan kehitykselle.”

Terhi on kirjoittamisen, vuorovaikutuksen sekä digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Uusista ideoista helposti innostuva Terhi hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja auttaa sinua sanoittamaan toimintasuunnitelman, jonka avulla lähteä tekemään tavoitteista totta. Intohimoisena lukijana hän ottaa selvää aiheesta kuin aiheesta ja tuottaa niistä sujuvasanaisia sisältöjä eri kanaviin.

Puhelinnumero
+358 40 631 0809

Sähköposti
terhi.pinomaki@staraconsulting.fi

LinkedIn
Tuija Nikkanen

“Kun kehittäminen ja henkilöstön osallistaminen on jatkuvaa toimintaa, on menestystarinan alkutekstit kirjoitettu.”

Kun muut vasta suunnittelevat, Tuija on jo työn touhussa. Tuija ottaa ideat tosissaan, hahmottaa kokonaisuuden, kuvaa nykytilan ja auttaa tunnistamaan tärkeimmät kehityskohteet. Kehityskohteista paketoidaan Tuijan johdolla selkeä kokonaisuus, johon henkilöstö sitoutetaan ja muutos viedään hyvin ohjatusti maaliin.

Puhelinnumero
+358 50 599 2070

Sähköposti
tuija.nikkanen@staraconsulting.fi

LinkedIn

Ota yhteyttä!

Voit pyytää lisätietoja palveluistamme lomakkeen kautta. Jätäthän myös yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Löydät rekisteriselosteemme täältä.

 

Käytämme sivustolla evästeitä ja selaimen tietoja. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt näiden käytön. Lisätietoja